Over

ons

Het idee achter Studio Bommerson

Elke fotograaf droomt van een eigen fotostudio. Ook Rinse Bommerson droomde hiervan. Tijdens de verhuizing van het bedrijf van zijn vader, Bert Bommerson, heeft hij de toegang kunnen krijgen tot een eigen ruimte van maar liefst 95 vierkante meter. De fotostudio is gegroeid van do het zelf project tot een volwaardig fotostudio verhuurbedrijf. 

Het idee is steeds groter geworden en biedt nu kans voor professionele fotografen om de fotostudio te huren voor het gebruik van fotografie (en videografie) binnen fashion, editorial, beauty, portret en nog veel meer. 

Studio Bommerson wil een sterke naam ontwikkelen binnen de foto- en videografie wereld. Rinse gelooft erin dat Studio Bommerson dit kan bereiken door alle partijen in de creatieve wereld samen te brengen. 

Gift Voucher

Redeem Gift

Lorem ipsum dolor sit amet sit consectetur adipiscing.
Gift Voucher

Redeem Gift

Lorem ipsum dolor sit amet sit consectetur adipiscing.
Gift Voucher

Redeem Gift

Lorem ipsum dolor sit amet sit consectetur adipiscing.

Onze Visie

Studio Bommerson is een fotostudio voor jou. Wij willen je helpen  het werk makkelijker te maken. De creatieve wereld is er een waar we elkaar niet alleen moeten steunen, maar ook helpen. Dit kan in grote en kleine gebaren. Zo biedt Studio Bommerson haar fotostudio voor amateur en professional aan met de zelfde kwaliteit en behulpzaamheid. Door de creativiteit de vrije ruimte te geven willen we de creatievelingen samen brengen. Wij geloven in onze slogan ‘Creativity grows faster when we work together’. Studio Bommerson wil de creatieveling steunen door iedere creatieveling toegang te bieden tot de expertise van anderen. Samen komen we verder en samen groeien we sneller!

Galerij

De huizelijk sfeer zelf ervaren?

Meldt je aan en ontvang 10% extra korting!

By clicking the button you agree to the Privacy Policy and Terms of Service